joi, 15 martie 2012

Să o ajutăm pe Gabriela!


"Mila, ne spun Sfinţii Părinţi, este înainte-mergătoarea dragostei,dar se contopeşte cu dragostea pentru că şi una şi alta fac parte din acelaşi întreg care este Dumnezeu. Mila este începutul dragostei, căci dăruirea este începutul jertfei."(Ieromonah Ioan Buliga)
Ne-a mişcat profund dragostea şi credinţa celor patru prieteni ai slăbănogului,din pericopa evanghelică pe care am ascultat-o cu toţii nu mai departe de duminică.Aceştia au facut totul pentru a-l înfăţişa lui Hristos pe prietenul lor care era în mare suferinţă, pentru a primi vindecare. Credinţa le-a fost răsplătită,iar dragostea lor nu a rămas fără răspuns.
Cu aceeaşi credinţă în Dumnezeu şi dragoste pentru mama lor se roagă cei doi băieţi ai doamnei Gabriela Tudorache şi ne roagă şi pe noi, aproapele lor, să le întindem o mână de ajutor. Mama lor suferă de o tumoră cerebrală benignă pe nervul optic, care îi ameninţă vederea şi viaţa.
Detalii despre boala doamnei Gabriela Tudorache puteţi găsi pe blogul care îi poartă numele http://gabrielatudorache.blogspot.com/ ,unde veţi găsi şi toată documentaţia medicală precum şi modalităţile prin care o putem ajuta.
Dumnezeu să ne ajute şi să vă răsplătească dragostea.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu